Crema de vidres de vidre acrílic

Cremallera de vidres acrílics creatius, personalització de personatges individuals.

Detalls del producte


Cremallera de vidres acrílics creatius, personalització de personatges individuals


El prestatge dels vidres de la finestra és bonic i de mida petita, a la finestra hi ha una decoració bonica, pràctica i bonica.El disseny i el color del display es poden personalitzar segons les necessitats del client, per satisfer les necessitats de diferents clients.

Benvolguts clients: el nostre embalatge, ple d’escuma, és segur i fiable per evitar que es produeixin fregaments i friccions durant el camí, per evitar en gran mesura el risc de transport.


imatgeimatge


Prestatgeria de polsera, caixa d’emmagatzematge d’acrílic, prestatgeria de maquillatge de color, prestatgeria de pintallavis, prestatgeria transparent, prestatgeria cosmètica, prestatgeria de joies, prestatgeria de tabac i vi, prestatgeria de vidres,, prestatgeria de rellotges, llaminadures, menú, caixa de targetes prestatgeria de visualització personalitzada per a cada indústria.

1. Prestatgeries electròniques (informàtiques): prestatgeria de telefonia mòbil, prestatgeria USB, prestatgeria MP3 / MP4, prestatgeria de plexiglass, prestatgeria de càmeres digitals, prestatgeria de portàtils, prestatgeria de visualització de càmeres, prestatgeria de control remot ACRYLIC, caixa de bateries, imatge vitrina, vitrina de monopoli, etc.

2. Prestatgeries de decoració: decoracions de plexiglass, rètols de propietat, cartelleres, plaques d’imatge, caixes de teixit, etc.

3. Prestatgeria de vi de gespa de tabac I: prestatgeria de tabac, caixa de cigarrets de plàstic, prestatgeria de vi, caixa de vins, marca de licor acrílic, decca triangular, armari de monopoli de tabac i vi.

4. Subministraments que mostren la prestatgeria de la categoria: prestatge d'informació, prestatge per a plomes, sabates, ulleres, prestatgeria de rellotges, titular de targeta de visita, suport de papereria, suport de calendari acrílic.

5. Prestatgeria de productes per a dones: prestatgeria d’exposició de productes per a cosmètics i cura de la pell, caixa de joies, accessoris de joieria, prestatgeria de joieria, armari d’exposicions d’imatges.

6. Prestatgeria expositiva boutique: fase, dipòsit, com la prestatgeria, caixa de medicaments, ciutat de paper, caixa d'exposició de productes fins, targeta de distribució

7. Prestatgeria d’artesania de cristall: trofeu de cristall, model de cristall, talla de cristall, decoracions de cristall.

8. Exposició de productes de cola de cristall: artesanies de cola de cristall, productes genuïns al seu interior.

Prestatgeria d’aliments · prestatgeria de joguines · prestatgeria de cosmètics · prestatgeria farmacèutica · prestatgeria de begudes · prestatgeria de petites mercaderies · prestatgeria d’aparells digitals · prestatgeria de promoció cultural i esportiva · prestatgeria de promoció de cuina i banys · prestatgeria de promoció d’automòbils · prestatgeria d’eines · Prestatgeria d'exposicions de botigues maternes i infantils


小 201908071611535787408


imatge


imatge Contacteu-nos / La vostra satisfacció és el valor de la nostra existènciaInvestigació