Caixes de cartró de cartró imprès a mida per a eines de cuina

Caixes de cartró impreses a mida per a eines de cuina 1, útils senzilles: 1) Estils i dimensions de presentació personalitzats: la dimensió dels productes, el disseny de l'aparença i el patró d'impressió de superfície es personalitzen. Podem fer OEM segons el dibuix del disseny dels clients, més encara. 2) ...

Detalls del producte

Caixes de cartró de cartró imprès a mida per a eines de cuina

1, Utilitat senzilla:
1) Estils i dimensions de presentació personalitzats: la dimensió dels productes, el disseny de l'aparença i el patró d'impressió superficial estan personalitzats. Podem fer OEM segons el dibuix del disseny dels clients, més encara.
2) Paquet individual: paquet individual i pla envasat en cartró d'exportació.
3) Muntatge fàcil: simple de muntar i fàcil de netejar, muntatge de dibuix juntament amb el bastidor.

2, estructura composta:
1) Desmuntatge: material de cartró lleuger i peces de desmuntatge reduïdes fan que el lliurament sigui més econòmic i convenient.
2) Consisteixen en diferents nivells, el venedor pot ajustar la posició de les plaques de la capa a la promoció de màrqueting.
3) L'articulació de la falca reemplaça el tipus convencional, fa que el bastidor estigui més estable en l'ús pràctic.
4) Inclinació angular vertical de 15 graus, acord amb hàbit visual humà.

3, colors a tot color / 4 colors (CMYK) Impressió:
La impressió offset a tot color / 4 colors (CMYK) amb laminació i brillant, fa que la companyia LOGO i el patró sigui més brillant i viu, augmenti l'efectivitat de la publicitat.

4, Material amigable al medi ambient:
Tots els expositors utilitzen material 100% reciclable, més propici per a la protecció del medi ambient.


5, entrega ràpida: línia de producció de conjunt complet per suportar el lliurament ràpid. Lliurament de 3 dies per a l'ordre de mostra, lliurament de 15 dies per comandes a granel.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de productes bàsics, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients quadres de cartró de cartró impresos a mida personalitzats per a productes d'eines de cuina amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació