Champagne / vi / aigua Etiqueta de botellera Etiqueta de disseny personalitzada amb preu barat

Nom del producte: vi / cervesa / beguda Etiquetes de coll de flascó a l'engròs de la Xina Gran quantitat de preus barats Sigui el que vulgueu anomenar-los, etiquetes de botelles, collarets d'ampolla o penjadors d'ampolla ... Aquestes petites fonts d'encàrrec fan un màrqueting excel·lent inversió Els collarets de botella són ...

Detalls del producte

Nom del producte: champagne / wine / water neck tag impressió personalitzada de disseny amb preu barat

Qualsevol cosa que vulgueu anomenar-los, etiquetes de botelles, collarets d'ampolla o penjadors de coll d'ampolla ... Aquestes petites potències de punt de compra fan una excel·lent inversió de màrqueting. Els collarets de les ampolles es demostren efectius amb baixos costos unitaris i la possibilitat de fer un seguiment del ROI mitjançant codis de barres o codis de promoció. Són fàcils i familiars per als minoristes, i fins i tot podeu treballar amb els minoristes per compartir el cost.

Fem l'etiqueta de penjar d'ampolla personalitzada, una petita quantitat és acceptable.

Aneu i contacteu a Jessica per correu electrònic: display@displaystandpop.com per obtenir una consulta.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de etiquetes personalitzades, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients un estil de xampany / etiqueta d'ampolla de vi / aigua, impressió personalitzada de disseny amb productes de preu barat amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.
Investigació