Cartellera de productes de venda professional Cartera de targetes de visita Titular

Com puc obtenir una mostra per verificar la qualitat? Després de la confirmació del preu, podeu sol·licitar mostres per comprovar la nostra qualitat. Si necessiteu les mostres, us carregarem el cost de la mostra. Però el cost de la mostra es pot reemborsar després de la confirmació de l'ordre quan la quantitat de l'ordre és més ...

Detalls del producte

Cartellera de productes de venda professional Cartera de targetes de visita Titular


1-110H10952530-L


MIC_PDQ_Tray_TripleWide_860x850


p201703231547083597140Com puc obtenir una mostra per verificar la qualitat?

Després de la confirmació del preu, podeu sol·licitar mostres per comprovar la nostra qualitat. Si necessiteu les mostres, us cobrarem el cost de la mostra. Però el cost de la mostra pot ser reemborsable després de la confirmació de l'ordre quan la quantitat de l'ordre és més del MOQ.

Quin tipus d'arxius acceptes per imprimir?

PDF, alta resolució, JPG.AI

Es pot fer el disseny per a nosaltres?

Sí. Tenim un equip professional amb una gran experiència en disseny i fabricació de caixes de regal. Només ens diuen les seves idees i ajudarem a dur a terme les seves idees en caixes de vigilància perfectes. No importa si no teniu algú per completar fitxers. Envieu-nos imatges d'alta resolució, el vostre logotip i el text i digueu-nos com voleu organitzar-les. Us enviarem els fitxers acabats per a la confirmació.


PDQ22
Poseu-vos en contacte amb Kristy Cheng

display@displaystandpop.com

wechat / whatsapp: +86 17318010796

card


Investigació