Paper de cartró Scratcher de gat

1. Paper de cartró Cat Scratcher El color i la mida es poden ajustar.
2. La placa de ratlles de gats està dissenyada sobre la base de l'hàbit de les arpes de mastegar del gat.
3. Pot atreure l'atenció del gat.
4. Redueix efectivament l'adherència del gat al sofà i altres mobles

Detalls del producte

Paper de cartró Cat Scratcher


El color i la mida es poden ajustar

El tauler de ratlles de gats està dissenyat sobre la base de l'hàbit del gat per a les arpes de rectificació. A causa de la seva única estructura d'arpa de gat, el gat usarà habitualment les seves potes a terra, mobles o sofàs, i la placa de ratlles del gat pot evitar efectivament els danys del mobiliari. El tauler de ratlles de gats és l'eina de trituradores proporcionada pel propietari dels gats domèstics per tal d'evitar les molèsties causades per la vida interior a llarg termini i la retallada prematura de les ungles per al gat. La placa de ratlles de gat té un patró en forma de placa i columnar. Es tracta principalment de cordes de cànem i cartró corrugat. La majoria dels propietaris estan comprant aquesta eina a causa de l'objecció a l'operació d'arpa per als gats.

Pot atreure l'atenció del gat i satisfer el desig del gat de triar i agafar. Efectivament, redueix l'adherència del gat al sofà i altres mobles, ajuda al gat a reparar la pota, no ratlla la pota del gat i la salut del material no fa mal al cos del gat.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------------------

23

Per què utilitza el tauler de ratlles de gat?

1, les urpes del gat són molt més aguts i destructives que els gossos. Els gats també semblen agafar-se com a gossos. Per no fer que el gat danyi els articles a casa per les seves arpes, és necessari utilitzar el tauler de ratlles del gat en el seu lloc.


2, el gat s'apodera de les arpes per mantenir les seves arpes en estat fort.


Està preparant menjar per a la caça, i també té la funció d'intimidar a l'altre costat.


3, en el rectificat de l'arpa al mateix temps deixarà una marca.


El gat ha amagat les glàndules sudorípares darrere del seu peu davanter, de manera que els gats usen les seves potes en llocs on solen perseguir-se.


4, com els gossos, per als gats, quan estan fumant o marcats, estan completament en el jurament de la seva sobirania.


El lloc que agafi el gat s'ha de decidir tan aviat com sigui possible, llavors el tauler de ratlles del gat s'hauria d'estar preparat per deixar que es molesti les potes i es posa nervis. Des de l'etapa del gatito, hem de començar a entrenar per evitar el major dany als mobles.


Més detalls, paràmetres i preu del producte. No dubti en contactar-nos:

Clare Lee

tel: 86 173 0265 2756

Email: sale02@displaystandpop.com

WhatsApp: +86 173 0265 2756

Estem molt contents d'escoltar del vostre missatge.


Investigació