Regals de Nadal Unitats promocionals de cartró ondulat de cartró

Regals de Nadal Cartell ondulat de cartró ondulat Pantalles de pantalla de cartró Avantatge: 1. Publicitat: un rack d'estampat perfecte pot promoure la imatge i la marca de l'empresa i crea un gran volum de vendes amb el seu eslògan, imatge i logotip característics, etc. 2 ....

Detalls del producte

Regals de Nadal Unitats promocionals de cartró ondulat de cartró

pantalla de cartró Avantatge:

1. Publicitat: un rack de pantalla impresa perfecte pot promoure la imatge i la marca de l'empresa i crea un gran volum de vendes amb el seu eslògan, imatge i logotip característics, etc.

2. Personalitat flexible: es poden personalitzar segons els productes, que destaquen per mostrar-los i mostrar-los amb la seva flexibilitat, comoditat i disseny de personatges individuals.

3. Protecció del medi ambient: estan fets de diversos tipus de paper que responen a la demanda de protecció mediambiental internacional. El paper es pot dissoldre i reciclar.

4. Pes lleuger: poden ser fàcilment muntats i desmuntats per estalviar costos de logística i espai d'emmagatzematge.

5. Fàcil de muntar i desmuntar: guardar espai d'enviament, treball i càrrega.


Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró de visualització, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients regals de Nadal promocionals de cartró corrugat, unitats de pantalla de productes amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació