Pantalla de cartró per a publicitat de promoció de gàrgoles per rentat dental

Pantalla de cartró per a la promoció de la gàrgula de rentat dental. Protecció del medi ambient: expositor de paper en línia amb els requisits del món sobre el concepte de protecció del medi ambient, que és un dels productes ecològics. El suport de pantalla del paper es pot descompondre o reciclar, que es troba a ...

Detalls del producte


Pantalla de cartró per a publicitat de promoció de gàrgoles de rentat dentalProtecció ambiental:

Bastidor de paper en línia amb els requisits del món sobre el concepte de protecció del medi ambient, que és un dels productes ecològics. El suport de pantalla de paper es pot descompondre o reciclar, que s'ajusta a la tendència de la protecció del medi ambient a tots els països.Preu d'alta qualitat i raonable:


El bastidor de paper és el mateix que el bastidor de metall, el bastidor de fusta, el bastidor de vidre, etc., però la seva funció estructural flexible i l'efecte de visualització i publicitat són millors que altres expositors de materials, i el preu és millor que altres materials. .Flexible i personalitzat:


El bastidor de paper es pot adaptar a la tendència del canvi ràpid dels productes actuals. El suport de visualització de paper Lanhui es pot dissenyar segons la grandària del producte, el patró, l'estructura, etc. I la presentació de paper és un excel·lent efecte publicitari que pot mostrar el producte únic.


Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard2Best-sale-custom-pop-up-counter-cardboard
Funcions publicitàries:


Els prestatges de paper tenen un gran valor publicitari. En el procés de vendes, l'excel·lent capacitat publicitària del rack d'exposició és un mitjà important per impressionar als clients amb els productes. Un excel·lent suport de pantalla de paper pot obrir una base d'usuaris més gran per als productes de la companyia.
Més detalls:

Clare Lee

tel: 86 173 0265 2756

Email: sale02@displaystandpop.com

WhatsApp: +86 173 0265 2756

Estem molt contents d'escoltar del vostre missatge.


Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró de displays, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients pantalla de cartró per a productes de publicitat de promoció de gàrgies de rentat dental amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.
Investigació