Pantalla de cartró POP, estands de llibres de visualització

Qui som: Som fabricants professionals de la pantalla de cartró POP. Tenim més de 10 anys d'experiència en la indústria de productes de cartró POP i gaudeix de bona reputació. Els nostres productes han guanyat l'aprovació dels clients a tot el món. La nostra fàbrica té 130, 000 metres quadrats de planta en forma independent ...

Detalls del producte

Sobre nosaltres:

Som fabricants professionals de pantalla de cartró POP. Tenim més de 10 anys d'experiència en la indústria de productes de cartró POP i gaudeix de bona reputació. Els nostres productes han guanyat l'aprovació dels clients a tot el món.

 

La nostra fàbrica té una planta de 130.000 metres quadrats a la construcció independent, més de 100 empleats superiors, línia de producció integradora i importadors nous d'1,2 x 1,6 metres d'impressió offset d'aquest any.

 

Creem més d'1 000 nous estils anuals, els negocis abasten tot el món, construeixen una relació forta i de llarga durada amb Wal-Mart, Carrefour, DG, Tesco, Home Depot

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de mostres de taulell, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients una pantalla de mostrador de cartró pop, llibres de pantalla amb productes de bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació