Portafoli amb coixinet permanent

Detall del producte Descripció del producte Portafoli amb coixinet de peu: La sèrie única i destacada de la bandeja de tela de tensions és adequada per a tot tipus de promocions. Aquesta sèrie de plegadores de plegat i portàtil de tela de tela és el producte més ràpid dissenyat per la nostra tècnica tècnica ...

Detalls del producte

Detall del producte

Descripció del producte
Catàleg de portaobjectes amb el peu del coixí: la sèrie única i destacada de la bandeja de tela de tènue és adequada per a tot tipus de promocions. Aquesta sèrie de panys de plegat i portàtil de tela de tela és el producte més ràpid dissenyat per un equip tècnic propi, adequat per a tot tipus de promocions. L'alta qualitat és resistent per al seu ús anual. El seu sistema de connexió permet que el marc es desmunti en una petita bossa de transport per a l'emmagatzematge compacte, mentre que ràpida i fàcil d'instal·lar quan es fa la instal·lació. Poseu-vos en contacte amb mi si esteu interessat.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de portafolis, la nostra fàbrica pot oferir als nostres clients un fulletó amb productes de suport per a paquets amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació