Pantalla de cartró de color de ploma de color boutique

Quadre de cartró personalitzat boutique color personalitzat fabricants.

Detalls del producte

Quadre de cartró personalitzat boutique color personalitzat fabricants

1. Accepteu la personalització. (Com ara logotip, color, mida, impressió ......)

2. Es pot plegar.

3. Com més quantitat, més barat.

4. Ambiental i reciclable.

Quant al procés de producció: la cotització per defecte de la companyia de la cotització de la caixa de visualització de l'empresa, si el client vol afegir el procés, si us plau, poseu-la abans de fer la comanda (com ara la caixa de llaminadures de casament per afegir bronceats, plata calenta, topada, envidrament parcial UV , etc.)

IMG_1691


6502

La caixa de visualització és un tipus de paquet mitjançant el qual es pot visualitzar el producte del paquet.

Totes les caixes que mostren la mercaderia s’anomenen caixes de visualització. La caixa de visualització soluciona el problema de separació de l'embalatge i la visualització. A mesura que les regles de visualització de la botiga són cada cop més estrictes, es posa de manifest el problema d’homogeneïtzació dels envasos del producte.

Com fer destacar els productes de la mateixa categoria s’ha convertit en un problema estratègic per a les empreses. La caixa de visualització mostra de manera intuïtiva els productes, compleix els requisits dels consumidors en termes de vista, tacte, olor, sabor, etc., augmenta l’experiència de l’usuari, millora l’efecte publicitari i pot fer que els consumidors estiguin atents.

imatge C contactem-nos /   La nostra satisfacció és el valor de la nostra existència

Investigació