Displays acrílics de luxe personalitzats, Displays acrílics cosmètics en el taulell de supermercats

Displays acrílics de luxe personalitzats, Displays acrílics cosmètics a les màquines de màquines de supermercats a la nostra fàbrica per a la fabricació de pantalles acíliques: màquina de tall per làser d'alta precisió, màquina CNC, màquina de marcatge làser, màquina de tall automàtica de matèries primeres, màquina de polir diamant i màquina d'impressió. .

Detalls del producte

Displays acrílics de luxe personalitzats, Displays acrílics cosmètics en el taulell de supermercats

Màquines a la nostra fàbrica per a fabricació d'imatges acíliques:

màquina de tall per làser d'alta precisió, màquina CNC, màquina de marcatge làser, màquina de tall automàtica de matèries primeres, màquina de polir diamant i màquina d'impressió, màquina de rentat de sorra

màquina estampadora d'or, màquina tèrmica, màquina de premsat en calent sense fissures, màquina de perforació

Tenim la nostra pròpia màquina de motlles d'injecció, de manera que els vostres articles són d'injecció un, està bé per a nosaltres.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors d'acrílics, la nostra fàbrica pot oferir als clients pantalles acríliques de luxe personalitzades, pantalles acríliques de cosmètics en productes de supermercats amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Hot Tags: pantalles acríliques de luxe personalitzades, pantalles acríliques de cosmètics en un taulell de supermercats, fabricants de la Xina, proveïdors, fàbriques, empreses, marques, productes d'alta qualitat
Investigació

You Might Also Like