4 prestatges de paper corrugat Pop Up Display Stand per al supermercat promocional

NOM DE PRODUCTE: 4 PANTALLES CORRUGAT PAPER POP UP PANTALLA DE SUPERMERCAT PROMOCIONAL Som fabricants professionals en expositor de cartró com a continuació 1. Pantalla de cartró de pantalla 2. Pantalles de cartró de cartell 3. Pantalles de ganxo de cartró corrugat 4. Contenidors de cartró, Sidekicks Mostra 5. Pallet Mostra ...

Detalls del producte


4 PANTALLA CORRUGADA PAPER POP UP PANTALLA

ESTADA PER SUPERMERCAT PROMOCIONAL


Som fabricants professionals a l'expositor de cartró com a continuació

1. Stand de cartró de pantalla

2. Pantalles de sòl de cartró

3. Exhibició de ganxos d'enganxalls corrugats

4. Bústies de descàrrega, Sidekicks Displays

5. Displays de paletes

6. Quadres de mostrador

7. PDQ, POP Standee, Stand Totem / Lama,

8. Embalatge al detall, etc.016


Descripció:
1. Material d'alta qualitat: 350gsm CCNB + K5, és a dir, paper corrugat resistent, tauler gris, placa d'ivori, etc.


2. Mida personalitzada: la nostra mida normal per a la visualització de peu és W 50cm XD 45cm XH 157cm. Però tenim un departament de disseny per al disseny d'estructures i disseny d'avions, gràfics professionals i disseny estructural.


3. Estil flexible: plegable, fàcil de dissimular, muntar, portar i emmagatzemar. Per cartró, gairebé tots els models poden ser plegables, que són molt econòmics per al transport i transport. . Permetre als proveïdors i transportar directament des del lloc de càrrega fins al punt de venda final, les vendes desempaquetades, estalviant l'emmagatzematge d'estiba repetit de costos


4. Impressió colorida: impressió offset a 4 colors. o en blanc (es pot personalitzar)

Després del tractament: brillantor, laminatge, localització. UV, estampat en relleu, a prova d'aigua


5. Tècnica de fabricació de treballadors hàbils, supervisors estrictes i la introducció d'equips avançats assegureu-vos no només l'assegurament de la qualitat, sinó també productes tiptop competitius. Té un paper destacat entre totes les empreses del mateix camp empresarial per la seva gestió avançada de la gestió empresarial, un excel·lent treball en equip i un crèdit de qualitat excepcional.


6. Atractiu: el seu disseny innovador i la seva impressió acolorida poden augmentar fàcilment el perfil de la seva marca i cridar l'atenció sobre els nous productes.


7. Bon efecte publicitari: la visualització de paper s'ha convertit en l'última i més moderna eina de merchandising contemporània i les seves diverses manifestacions. El contingut personalitzat satisfà una multitud contemporània estètica i acolorida. És la millor manera de promocionar la imatge corporativa i construir un terminal.
Veure cartró més lleugerDSC_7785 289水印
Kristy Cheng

display@displaystandpop.com

wechat / whatsapp: +86 17318010796


card

Investigació